ترامپ: معترضان از تاریخ و ارزشهای آمریکایی ما متنفر هستند
- ترامپ: معترضان از تاریخ و ارزشهای آمریکایی ما متنفر هستند
آفتابنیوز :
به نقل از خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ که اولین گردهمایی انتخاباتی او بعد از پاندمی کرونا شنبه در شهر تالسا در ایالت اوکلاهاما برگزار شده بود و تنها تعداد اندکی از حامیانش حضور داشتند و همین ضعف کمپین او را نمایان کرد، مقابل هوادارانش در فینیکس آریزونا با تاکید بر "برقراری نظم و قانون" حاضر شد.
ترامپ با اشاره به معترضانی که دوشنبه شب تلاش داشتند تا مجسمه اندرو جکسون، هفتمین رئیسجمهوری ایالات متحده آمریکا را مقابل کاخ سفید به زیر بکشند و همچنین اقدام معترضان در سیاتل و تشکیل یک "منطقه خودمختار" به عنوان دلایلش برای ماندن در مقام ریاست جمهوری، به جای انتخاب جو بایدن دموکرات در انتخابات سوم نوامبر تاکید کرد.
او گفت: این رفتار یک جنبش سیاسی مسالمتآمیز نیست. این رفتار خودکامهها و دیکتاتورها و مردمی است که به کشورشان علاقه ندارند.
در همین حال، بیرون محل سخنرانی ترامپ در کلیسای دریم سیتی، نیروهای پلیس صدها تن از معترضان را که تحت عنوان "منطقه سخنرانی آزاد" تجمع کرده بودند، با خشونت متفرق میکردند.
پلیس فینیکس بعد از آنکه معترضان مسدود کردن یک خیابان را آغاز کردند، این اعتراضات را یک تجمع "غیرقانونی" دانست. عکاس خبرگزاری رویترز که در صحنه حاضر بود، گفت پس از آن، پلیس ضد شورش نارنجک صوتی که جزو تجهیزات نظامی برای کنترل جمعیت است، پرتاب کرد تا معترضان را از این کلیسا دور کند.
دونالد ترامپ بابت نزدیکی به رهبرانی چون کیم جونگ اون، رهبر کرهشمالی و ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه مورد انتقاد است. او همچنین با انتقاد بسیاری از آمریکاییها بابت نحوه مدیریت اعتراضات به مرگ جورج فلوید، شهروند آمریکایی سیاهپوست به دست پلیس مینهسوتا مواجه است.
رئیسجمهوری آمریکا روز سهشنبه گفت، آن معترضانی که علیه نابرابری نژادی و وحشیگری پلیس اعتراض میکنند "از تاریخ ما متنفر هستند." او ادامه داد: آنها از ارزشهای ما تنفر دارند و آنها از هر آنچه ما به عنوان آمریکایی به آن میبالیم، متنفر هستند. ما مقابل قلدریهای جناح چپگرا سر خم نمیکنیم.
رئیسجمهوری آمریکا همچنین سهشنبه شب بار دیگر از طرح رایگیری ایمیلی برای انتخابات نوامبر انتقاد کرد.
او خطاب به حاضران در فینیکس گفت: اینها جزو فاسدترین انتخابات در تاریخ این کشور خواهد بود. اگر رایگیری از طریق ایمیل در انتخاباتهای آتی آمریکا مجاز شود، چه کسی تمام این رایها را خواهد گرفت؟ فکر کنید! اگر آمریکا در حین دو جنگ جهانی توانست انتخاباتهای عادی برگزار کند، پس دلیلی ندارد که فکر کنیم راهی برای برگزاری امن انتخابات، به صورت حضوری، در دوران کرونا وجود ندارد.
ترامپ که در انتخابات ریاست جمهوری 2016 به سختی در آریزونا پیروز شد، تلاش دارد تا جایگاه خودش را در این ایالت محکم کند، خصوصا اینکه تازهترین نظرسنجیها نشان میدهند که جو بایدن مقابل این رئیسجمهوری جمهوریخواه پیشتازی میکند.
ترامپ در میان هواداران عمدتا بدون ماسک هم مدعی شد که دموکراتها برای تعطیل نگاه داشتن این کشور در بحبوحه کرونا همچنان تلاش میکنند تا به اقتصاد پیش از انتخابات لطمه بزنند. او گفت: آنها نهایت تلاششان را میکنند تا کشور را تعطیل و بسته نگاه دارند زیرا آنها نمیخواهند اعداد و ارقام خوبی را ببینند. آمریکا شاهد رشد اقتصادی خوبی در نیمه دوم سال، پیش از انتخابات 2020 خواهد بود. آنها نمیتوانند کار زیادی در رابطه با آن انجام دهند.
ترامپ چندین بار حین صحبتهایش، ویروس کرونا را "طاعون" نامید و حتی لحظهای مدعی شد که این ویروس در حال از بین رفتن است.
رئیسجمهوری آمریکا با اشاره به ویروس کرونا و "اقدام سریع و زودهنگام" خود برای ممنوع کردن سفرها از چین در آغاز فوریه به منظور پیشگیری از این بیماری گفت: ما قرار است قویتر از قبل باشیم و قرار است این اتفاق خیلی زود رخ دهد. وضعیت بازار سهام در 50 روز گذشته در بهترین حالت در طول تاریخ بوده است و ضمنا امروز هم دوباره بالا رفت. امیدوارم، این در دوران پایان این پاندمی باشد.
او همچنین از گزارشهای خبری که تاکید دارند ایالات متحده بالاترین موارد ابتلا به ویروس کرونا در سطح جهان را دارد، انتقاد کرد. ترامپ گفت: زمانی که شما این همه تست انجام میدهید، موارد ابتلای بیشتری هم دارید! میخواهیم تست کرونا انجام شود. میخواهیم هر کاری کنیم، اما آنها از آن برای بد نشان دادن ما استفاده میکنند.
دونالد ترامپ اندکی پیش از سخنرانی خود از بخشی از دیوار ساخته شده در امتداد مرز مکزیک در سن لویی آریزونا بازدید کرد. ترامپ همچنین روی پلاکی که نشان میداد 200 مایل از دیوار ساخته شده است، امضا زد. وعده ساخت دیوار در مرز مکزیک جزو مواردی بود که ترامپ را سال 2016 به سمت کاخ سفید سوق داد.
رئیسجمهوری آمریکا و همراهانش نگرانیها درباره برگزاری گردهماییهای انتخابات در بحبوحه پاندمی کرونا را کماهمیت نشان میدهند. او سهشنبه خطاب به حاضران گفت که این ویروس با اسامی بسیاری شناخته میشود از جمله "آنفلوانزا کونگ" که به عنوان عبارتی توهینآمیز مورد انتقاد قرار گرفت. این اسم به هنرهای رزمی چینی اشاره دارد.